Vennligst velg mellom de ulike underkategoriene i menyen til venstre.
 
 

Weleda

Weleda har snart i 90 år produsert antroposofiske medisiner og hudpleieprodukter basert på urter, mineraler, naturlige planteoljer og ekte eteriske oljer. Et helhetlig syn på mennesket og samspillet med naturen har stått sentralt helt siden Rudolf Steiner var med på å grunnlegge Weleda i Sveits i 1921.

Gjennom disse årene har Weleda bygget opp en betydelig kunnskap om de virksomme stoffene som finnes i naturen. 

 

Denne kunnskapen danner grunnlaget for Weledas produktutvikling. I den grad det er mulig benyttes planter som er biodynamiske eller økologisk dyrket.


Alle råvarer gjennomgår strenge kvalitetskontroller. Weledas produkter inneholder kun naturlige aktive stoffer som virker på huden. Sluttproduktene kontrolleres nøye og gjennomgår omfattende dermatologiske og kliniske tester. Verken råvarene som benyttes eller produktene er testet på dyr.

Linker
 - www.weleda.se

 

Produkter

ProduktKollistrrelse
29607 - Weleda Almond Sensitiv Body Lotion
200ml - Beroligende og harmoniserende kroppskrem for sensitiv hud.
1
29101 - Weleda Calendula Body Lotion
200 ml - Pleier mfintlig hud og tilfrer fuktighet. Trekker raskt inn i huden. Kan ogs brukes av voksne med mfintlig hud.
6
29620 - Weleda Citrus Hydrating Body Lotion
200 ml - Oppfriskende body lotion, som balanserer og gir mengder med fukt.
1
29624 - Weleda Evening Primrose Revitalizing Body Lotion
200ml - Basert p blomsten kjempenattlys som har en dokumentert legende effekt p trr og irritert hud.
6
29623 - Weleda Pomegranate Regenerating Body Lotion
200ml - Eksklusiv formel med kologisk granatepleolje, ferskenolje og sheasmr som stimulerer cellefornyelsen (+39% etter 4 uker), forbedrer elastisiteten og beskytter huden, samtidig som den motvirker pigmentforandringer.
1
29621 - Weleda Sea Buckthorn Body Lotion
200 ml - Bestr av en formel med kaldpresset olje fra kologisk dyrket tindved, malvaekstrakt og sheasmr.
1
29060 - Weleda Skin Food
30 ml - Universalkrem som gjr huden myk og smidig. En naturlig basiskrem for hele familien. Fin for mfintlig og trr hud.
6
29059 - Weleda Skin Food STOR
75ml - 75 ml - Universalkrem som gjr huden myk og smidig. En naturlig basiskrem for hele familien. Fin for mfintlig og trr hud.
6
29622 - Weleda Wildrose Pampering Body Lotion
200ml - Basert p en eksklusiv formel med kologisk nypefrolje, jojobaolje og trollhassel som har en merkbar utjevnende effekt p huden, forbedrer elastisiteten og stimulerer de regenererende prosessene.
1