Appital

Bruksområde:
Det er i dag svært mange som sliter med plager fra fordøyelsen. Har du slike plager er viktig at du tar dette opp med legen din for å finne ut hvorfor det er slik. Uansett er det best for magen din at du spiser sunn mat til faste tider og drikker nok væske.

Appital er et naturmiddel sammensatt av urter som bl.a. fremmer dannelse av magesaft og fordøyelsesenzymer. Dette gjør at maten blir bedre fordøyd, næringsopptaket forbedres og avføringsmønsteret blir mer regelmessig. Appital hindrer luftdannelser i mage/ tarm og reduserer uro i magen.

Ingredienser:
Genetiana lutea L.( gul søterot )
Curcuma longa L. ( gurkemeierot)
Carum carvi L. ( karveolje )
Rosmarinus officinalis L. ( rosmarin )
Capsicum annum L. ( chiliolje )
Tabletthjelpemidler: Mikrokrystallinsk
cellulose, polyvinylpyrrolidon. Inulin.
Overflatebehandlingsmidler: Sukrose, talkum, silisiumdioxid, glycerol, shellak, magnesium-salter av vegetabilske fettsyrer.
Fargestoff: Titandioxid, jernoxid.

Anbefalt døgndose:
En tablett ved måltid inntil 3 ganger daglig. Etterhvert vil enkelte klare seg med en tablett 2 ganger om dagen. Prøv deg frem.

Ta gjerne Appital i løpet av måltidet, eller rett etter du har spist. NB! Tabletten må ikke tygges, men skal svelges hel med rikelig drikke.

Forpakning:
Boks med 60 eller 100 tabletter.

Oppbevaring:
Unngå at boksen blir stående i direkte sollys.

Forsiktighet:
Anbefales ikke ved allergi mot innholdsstoffene i Appital. Inneholder chili som er beslektet med paprika. Er ikke egnet til små barn. Større barn, gravide, ammende bør rådføre seg med egen lege før evt. bruk.