Bygg en solid benmasse!

Kalsium er den viktigste byggesteinen i skjelettet vårt, men det behøves også for at muskler, hjerte og nervesystem skal fungere normalt.

Shift SuperCalcium Extra er satt sammen med det spesifikke formål å bygge en solid benmasse med tette, kraftige og seige strukturer som bidrar til sterke ben som holder lenge.

Sammensatt av flere aktive virkestoffer

Dette kosttilskuddet er sammensatt av flere aktive virkestoffer som sammen gir en overlegen effekt. SuperCalsium Extra består av 100 % naturlige og organisk bundne mineraler.

K2, D-3 og Bor er også med

SuperCalsium Extra inneholder to typer kalsium nemlig malate og bisglysinat som opptas gjennom forskjellige transportsystemer i tarmen. Dette sørger for en optimal utnyttelse. Vitamin D-3 fra lav er også en viktig komponent som bidrar til bedre absorbsjon av kalsium fra tarmen i tillegg til vitamin K-2 som binder kalsium i benmassen. K2 er innkapselert slik at det ikke skal bli ødelagt av kalsiumet. I tillegg kommer bor som bidrar til at kalsiumet forblir i skjelettet.

Tips for maksimal effekt

Vi anbefaler å ta  Shift SuperCalcium Extra med Shift SuperMagnesium for å oppnå maksimal effekt. For at opptaket ikke skal påvirkes, bør de tas til ulike tider av døgnet. Ta SuperCalcium Extra om morgenen, ogbSuperMagnesium på kvelden.

Les mer på supershift.no