Bio-Strath er meget effektiv for å styrke immunforsvaret

Studier viser at voksne kan ha stort utbytte av å bruke Bio-Strath både med tanke på å styrke immunforsvaret og ikke minst for å yte mer.

En studie ble utført som en del av et helseprogram for et stort internasjonalt selskap med hovedkontor i Sveits. Målsetningen var å finne fram til ulike forebyggende helsetiltak som kunne få ned sykefraværet. I studien inngikk 252 ansatte, fordelt på 120 mannlige og 132 kvinnelige deltakere. Totalt involverte studien 22.600 arbeidsdager fordelt over seks måneder.

De ansatte ble delt inn i fire grupper. En gruppe fikk influensavaksine, en annen gruppe Bio-Strath flytende, en tredje gruppe Bio-Strath-tabletter mens en fjerde gruppe fikk placebo. Man undersøkte faktorer som fravær, sykdom, konsentrasjonsevne, trøtthet, vitalitet, stress og generell tilfredshet.

Både når det gjaldt fravær fra arbeid og konstaterte plager som forkjølelse og influensa kom Bio-Strath-gruppene best ut.

Hva er Bio-Strath

Bio-Strath er et 100% naturlig og spesielt næringsrikt urtegjærekstrakt med en unik bredde både med tanke på sammensetningen av næringsstoffer og virkningsmekanismer. Inneholder vitaminer, mineraler, betaglukaner og aminosyrer.

Les mer på bio-strath.no

Ekte og naturlig C-vitamin

SuperNaturlig-C er et naturlig C-vitamin tilskudd som er råsterkt og svært næringsrikt. Til å fremstille 2 kg konsentrert råvare av SuperNaturlig-C, foredles over ett tonn håndplukkede ferske Amalika stikkelsbær.

Naturlig eller syntetisk?

Et naturlig C-vitamin er ekstrahert fra mat, mens et syntetisk C-vitamin er et resultat av en kjemisk prosess.

Kina står for 80 % av verdens produksjon av askorbinsyre. Syntetisk fremstilt askorbinsyre produseres etter en fire stegs kjemisk prosess, og brukes i alle tradisjonelle C- vitamin tilskudd.

Mange blir nok indirekte lurt til å tro at C-vitaminet de kjøper er naturlig ved at produsenten for eksempel gir det et eksotisk fruktnavn eller bruker bilder av frukt og bær på etiketten. Så vel er det dessverre ikke. Man kan heller si at dette er en verdensomspennende bløff hvor flere produsenter av C-vitamin tilskudd gir inntrykk av at det er naturlig uten at dette er tilfelle. Produktene inneholder ofte en helt ubetydelig mengde naturlig C-vitamin fra for eksempel Acerola, men det aller meste av innholdet er syntetisk fremstilt askorbinsyre. Det finnes ingen juridisk definisjon av hva som er naturlig, så her er det fritt frem for de som vil spekulere i folks ønske om å kjøpe et naturlig produkt.

Naturlig er best

Mennesket har utviklet seg i takt med naturen gjennom millioner av år. Dette gjelder også vår organisme som har lært seg å gjenkjenne de ulike næringsstoffene i maten vi spiser. Kroppen vår er fininnstilt og klar for opptak av alle de ulike næringsstoffene fra kostholdet vårt. Fordi kroppen er vant til å jobbe med opptak av flere næringsstoffer samtidig, vil ofte kompletterende stoffer forsterke opptaket og virkningen av hverandre. SuperNaturlig-C gir deg 100 % naturlig næring hvor du ikke bare får et konsentrert måltid med C-vitaminer, men også antioksidanter og andre nyttige næringsstoffer. Sammensetningen av disse næringsstoffene øker opptaket av C-vitaminet som finnes i SuperNaturlig-C.

Les mer på supershift.no