Tofutown

TOFUTOWN er produsent av ren plantebasert og økologisk mat som selges over hele verden. Maten produseres på tre forskjellige steder i Tyskland og distribueres i Europa og i utlandet. De har også et anlegg i Virginia, USA.
Våre produksjonsanlegg er sertifisert i henhold til de høyeste matstandardene, IFS, GFSI, USDA ORGANIC, ORGANIC, VEGAN & DEMETER..

TOFUTOWN har flere ulike produkter, blant annet tofu, veganske pølser, plantebasert biff og veganske nuggets. Alle produktene er 100% økologiske og inneholder økologisk dyrket soya. Alle produktene fra Tofutown er alltid nylaget med lokalt høstede økologiske ingredienser, og har et høyt innhold av protein. Produktene oppbevares i en unik og fornybar forpakning som gjør at de har lang holdbarhet og kan oppbevares i romtemperatur i opptil 12 mnd.

TOFUTOWN begynte å lage tofu i 1981, før introduksjonen av såkalt ‘TECHNO FOOD’. Kunstige produkter og tilsetningsstoffer ble introdusert og satte matindustrien på feil spor. TOFUTOWN har alltid valgt sin egen vei og respekterer våre kjerneverdier; NATURLIG – ØKOLOGISKE OG VEGANSKE produkter!