Caviar hudpleie

Caviar er naturlig og økologisk hudpleie som produseres i Danmark. Vitalkost fører Dag-/Nattkrem, ansikt/øyeserum, samt antipigmentserum.

Caviar Anti-Age Dagkrem er en fukt-mettende cocktail av over 20 aktive ingredienser, som forynger hudens celler og reduserer merkbart hudens aldringstegn. Ekstrakt fra fikenkaktus hjelper huden til å beholde fukt og danner et beskyttende filter (mot miljømessige påvirkninger). Silkeprotein effektiviserer melaninproduksjonen og øker proteinet i huden, noe som gir huden elastisitet og effektivt reparerer skadede hudceller. Huden etterlates myk og stram.

Caviar Anti-Age Nattkrem strammer og løfter huden ved hjelp av kaviar, som forynger hudens celler og merkbart bedrer hudens aldringstegn. Hvetekimspirer og soya-kimekstrakt løfter huden og gjør den fastere, og reduserer samtidig linjer i huden. Det er tilsatt sheasmør, som gjenskaper hudens bløthet og smidighet. Velegnet til rynker rundt leppene og i ansiktet.

Caviar Anti-Age Eye Serum kan gi hurtig reduksjon av poser og fine linjer rundt øynene, samt minske sorte ringer. Serumet gir en behagelig og opp-strammende effekt nesten umiddelbart, men vil også være en god langtidsbehandling. Produktet er laget med økologisk Aloe Vera (i stedet for vann) for å tilføre huden rikelig med fuktighet. Serumet er helt uten parabener og kan brukes av alle. Det er laget på basis av Caviar som har et høyt innhold av Vitamin A, D, B1, B2 og B6.

Caviar Anti-Age Pigment Serum brukes til å redusere pigmentflekker. De aktive ingrediensene i serumet korrigerer pigmentet slik at flekkene blir mindre synlige eller forsvinner helt. Serumet inneholder ekstrakt av blader fra den eviggrønne dvergbusk arvtostaphylos uva-ursi, som har et høyt innhold av arbutin og antioksidanter. I tillegg er acerola og sitrusfrukter tilsatt for å oppnå et høyt innhold av vitamin C.

Finn ut mer om hudpleieserien fra Caviar HER.