Ecomil

EcoMil er en spansk leverandør av økologiske melke- og fløteerstatninger i alle smaksvarianter. Som søtstoff brukes agavesirup og produktene er sertifisert glutenfrie og kan betegnes som lavkarbo.

Selskapet ble født i 1991, motivert av ideen om å forbedre mandelmelkoppskriften, en tradisjonell drikk i Spania, som vanligvis ble tilberedt med mandelmasse blandet med vann og varmet opp i en kjele. Grunnleggerne av Nutriops utviklet en innovativ tørkeprosess for å forvandle pastaen til mandelpulver som lett kan løses opp i varmt eller kaldt vann for å lage en instant mandelmelk, og markedsførte den i urte- og helsekostbutikker.

Den umiddelbare suksessen til denne nye mandelmelken definerte EcoMil-merkeprinsippene, som valgte å utvikle produkter fra økologisk landbruk, laktosefrie, sunne og næringsrike, som et alternativ til kumelk, men samtidig dekke de spesifikke behovene til vegetarisk eller vegansk diett.

I dag er EcoMil det ledende merket i Europa i kategorien økologisk mandelmelk og eksporterer produktene sine til over 50 land over hele verden. Alle våre produkter er sertifisert økologiske, melkefrie, laktosefrie og uten animalske ingredienser.