Ester-C

Ester-C er verdens mest solgte c-vitamin tilskudd, og det er ikke uten grunn. Den holder seg i kroppens celler i 24 timer, det betyr at du trenger kun å ta Ester-C en gang om dagen for å sørge for at kroppen har den beskyttelsen den trenger.

Stjernen i vår unike og eksklusive Ester-C formulering er kalsiumaskorbat, og merket ble oppdaget på begynnelsen av 80-tallet, da utvikleren, en nysgjerrig lege og vitenskapsmann begynte letingen etter det første syrenøytrale og magevennlige c-vitaminet. Etter mye forskning ble Ester-C kjent som «The better vitamin C» på grunn av dens dokumenterte og effektive støtte til immunforsvaret.

Ester-C er laget syrenøytral, noe som betyr at den har en nøytral pH-verdi. I et nyere klinisk studie (https://www.fasebj.org/doi/abs/10.1096/fasebj.29.1_supplement.920.8) fikk personer som normalt er ømfintlige for sure matvarer enten Ester-C eller askorbinsyre. Resultatene viste at de som fikk Ester-C ikke opplevde ubehag med syre i magen.

I disse dager er mange opptatt av å unngå inntak av matvarer/næringsstoffer som er GMO produsert. Vår Ester-C® er selvfølgelig GMO-fri, og sertifisert etter FDA sin høyeste standard.