Økologisk til minstemann

Holle tilbyr barnemat  laget med økologisk og biodynamiske råvarer av høy kvalitet. Alle produktene bærer Demetermerket eller et internasjonalt godkjent Øko-merke. Barnematproduktene til Holle er selvfølgelig produsert uten bruk av genmodifiserte ingredienser.

Holle er i dag et dominerende varemerke i flere europeiske land,. Helt siden etableringen i 1933, har Holle kunnet tilby barnemat laget av råvarer fra biodynamiske og økologisk drevne gårder

Grøten framstilles av hele kornet

Holle barnegrøt fremstilles av hele kornet. På denne måten utnyttes alle kornets naturlige næringsstoffer som proteiner, karbohydrater, fett, mineraler og vitaminer fullt ut. De viktige fordøyelsesfremmende fibrene beholdes også. Foredlingen foregår meget skånsomt slik at kornets næringsstoffer  blir lett tilgjengelig for babyens fordøyelsessystem som ennå ikke er ferdig utviklet.

Barnegrøtene  er sukkerfrie, melkefrie, velsmakende og lett fordøyelige. Noen av variantene er også glutenfrie.

Barnemat på glass

Holle kan dessuten tilby et bredt utvalg av barnemat på glass som frukt og grønnsaksmos foruten middagsglass med kjøtt. Det går et klart skille mellom babymat og juniorkost. Babymaten er selvfølgelig mer finmalt, mens tilbudet for de litt eldre har en grovere konsistens for å stimulere tyggeimpulsen.

Glassvariantene er ikke tilsatt sukker, salt, bindemiddel, gjær, melkeproteiner eller laktose. De fleste variantene er dessuten glutenfrie.

I tillegg har Holle spennende mellommåltider for minstemann. Smoothies, speltkavring, speltkjeks og barnete.

Les mer på holle.no