The Humble Co.

The Humble Co. er et helse- og velværeselskap som tilbyr pålitelige og innovative produkter som er bra for deg og snille mot planeten vår. The Humble Co er her for bevisste og nysgjerrige mennesker som ønsker tiltalende produkter uten at det går på bekostning av kvalitet og ytelse. Med produkter utviklet av tannleger og designet i Sverige, streber de etter sunnere mennesker, på en sunnere planet.

The Humble Co. er basert i Sverige og har ledet en mindre revolusjon i markedet for selvpleie siden 2013 – fra design og produksjon til ydmykhet. I dag distribuerer The Humble Co. produktene sine til over 40 000 butikker og tannklinikker over hele verden. Selskapet er grunnlagt av tannlegen Noel Abdayem etter å ha jobbet frivillig på Jamaica. Der oppdaget han behovet for miljøvennlige produkter som er fordelaktige for alle å bruke, selv underprivilegerte mennesker som bor i avsidesliggende samfunn.

The Humble Co finansierer flere globale munnpleie prosjekter sammen med Humble Smile Fondation. Hittil har de sammen finansiert 52 lokale samfunn i 37 land.

Alle produkter som The Humble Co. tilbyr, kjennetegnes av flere ydmyke verdier. Det er kombinasjonen av disse egenskapene som gjør selskapet så unikt og skiller dem fra resten.